Nincs engedélyezve a javascript.
A főzés öröme

A főzés öröme

Az autodidakta, rögtönzésre mindig kész séf ritka, mint a fehér holló. Charlie Trotter mesterszakács ihletforrás mindazok számára, akik szeretnek otthon főzni. Trotter televíziós főzőshow-jában kötetlen stílusú főzőleckék során mutatta be, milyen egyszerűen lehet jó alapanyagokból változatos fogásokat készíteni.
Online ár:
12 999 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

  • Borító ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

  • Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

  • Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

  • Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

  • Akciós ár: az akciók során feltüntetett kedvezményes ár

Készleten szállítás:
1-2 munkanap
Leírás:
Az autodidakta, rögtönzésre mindig kész séf ritka, mint a fehér holló. Charlie Trotter mesterszakács talán éppen ilyen "fehér holló": ihletforrás mindazok számára, akik szeretnek otthon főzni, s ha nem is tanulták soha, van hozzá érzékük. Trotter televíziós főzőshow-jában kötetlen stílusú főzőleckék során mutatta be, milyen egyszerűen lehet jó alapanyagokból változatos fogásokat készíteni, ha az ember rajong az ételekért.
Ebben, a műsorhoz tartozó kötetben Trotter azt az adásonként két receptet teszi közzé - fejezetenként négy ráadással -, melyeket a sorozat tizenhárom részéhez kreált. Minden fejezet kész tanulmány egy-egy hozzávalóról vagy fogásról, melyet Trotter a jó konyha alapvető részének tart. Levesek, saláták, homárral, fésűskagylóval, harcsával, lazaccal, tonhallal, tésztával, csirke-, sertés-, kacsa- és marhahússal készült ételek és desszertek kerülnek terítékre, Trotter pedig megszólaltat minden kulináris akkordot, melyektől az étel valóságos zenei alkotáshoz válik hasonlatossá.

A Könyvjelző magazin 2014. februári számában megjelent cikk: Laza improvizálás a konyhában